Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the finest YouTube practical experience and our most current options. Find out more

Kalorifer petek temizleme sadece kalorifer temizliğinin yapılmasına verilen addır. Kaloriferin ekibimiz tarafından itinayla temizlenmesi sonucu bu sorunu ortadan kaldırmış oluruz.

Tahliye Kabı: Temizleme işlemi sırasında petek içinde biriken kir ve çamurun dışarıya tahliye edilmesi için bir kabın kullanılması gerekebilir.

About us Petek Transportation d.o.o. is a transport and logistics corporation which was Started in 1992 in Ribnica na Dolenjskem as a small spouse and children business. Labor and perseverance ensured that the company before long outgrew the area atmosphere and expanded its network throughout the European market.

2023 yılında petek temizliği işlemlerimizi yeni teknolojik makinelerimizle geliştirerek üst düzey performans garantili petek temizleme işlemi yapmaktayız.

Proactive service is as a result hugely sensible, particularly in industrial creation complexes with superior unit output, in particularly sensitive locations like prescription drugs, medical technological innovation and meals, but in addition for guide workstations as well as other cleanroom applications.

Petek temizliği ne kadar sürede yapılmalı? Sorusu günümüzde bir çAlright kişi sormaya başladı sizlere yukarıda da belirttiğimiz gibi min. 2 yılda bir petek temizliği yaptırmanız hem ısı hem de ucuz fatura imkanı sunar.

Kombi ve kalorifer peteklerinizi sökmeden temizleyen firmamız, ısıtma sisteminizden daha yüksek verimle ve dolayısıyla daha ekonomik bir şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Özel kimyasal ve yıkama cihazları kullanarak verdiğimiz petek temizleme hizmetlerimiz, rutin aralıklarla yapılması gereken bu bakım işlemini zahmetsiz bir hale getirmektedir.

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Kombi cihazı daha kolay çalışır. Petek içerisindeki atıklar temizlendiği için her yeri kolayca ısıtır. Isı dağıtımı eşit olur ve odalarınız kolayca ısınır.

İstanbul tüm ilçelerine seven/24 olacak şekilde hızlı ve kaliteli bir tesisat hizmeti sunmakta olan profesyonel ekibi ile Sayarlar Tesisat, tüm ihtiyaçlarınıza yanıt istanbul petek servisi veriyor.

Servisi olarak iyi ve kaliteli ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az two yılda 1 kez petek temizliği, petek yıkama ve kombi bakımınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

Kombilerimizde gidiş suyu derecesi fifty dereceye ayarlı iken tesisat ve petekler içerisindeki çamurlaşmadan dolayı dönüş suyu 10 derece ve 20 derece arasında dönüş yapmaktadır Bu sebeple cihazımız daha sık aralıklarla devreye girerek fazla gaz sarfiyatı ve cihazımızın sürekli çalışması ile içerisindeki yedek parçaların kısa sürede arızalanmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page